Децата са наред - The Kids Are All Right

Ник и Джулс се обичат, имат дългосрочен план как да протича живота им, но в никакъв случай не са перфектната двойка. Ник е лекарка, която има нужда да контролира всичко.

Джулс е самоуверена и желае да живее живот без правила, като от време на време се захваща с някакъв бизнес, обикновено неуспешен или се изживява като майката в къщата. Живота им е подарил две награди, техните две деца, Джони и Лейзър и един и същ баща, неизвестен донор на сперматозоиди. Двамата решават да намерят баща си и да го вкарат в живота на семейството.
Един от най-добрите щатски филми за 2010-та с блестящ актьорски състав, включващ Анет Бенинг, Джулиан Мур и Марк Ръфало. Двете актриси са безупречни в ролите на лесбо двойка, която отглежда две деца. Проблем възниква, когато едната от двете се влюбва в биологичния баща на децата. 2 награди „Златен глобус” – за най-добра комедия и за най-добра комедийна актриса на Анет Бенинг, 4 номинации за „Оскар”, 4 номинации за „Независим дух” и награда за сценарий, и нито една прожекция у нас.

http://zazz.info/images/gallery/2012_6/540_attach_4096_normal.jpg

 

Кино